trečiadienis, rugpjūčio 24, 2011

Lėlė Tilda-Miego angelas

Tilda-tai lėlė ,gyvūnas arba žvėrelis susiūtas pagal norvegų dailininkės TONI FINNANGER dizainą.Pirmas jos žaislas atsirado 1999m,kai Toni buvo 25 metai.Mums neaišku,ką tas žaislas vaizdavo,tačiau tai davė vardą populiariam hobi.
Tilda lėlės žavi savo  išvaizda. Kiekvienas, kuris yra susidūręs  savo gyvenime su šiomis lėlėmis ir žaislais puikiai žino,kad tai puikiai gali papuošti kambarį ar būti puikia ir neįprasta dovana.O viskas tik dėl to,kad Tildą jūs galite padaryti patys ir įdėti dalelę savęs.
Tai kas gi visgi yra tos Tildos?Šios lėlės ir žaislai gali simbolizuoti daugelį personažų.Tai gali būti ir nepakartojami kiškučiai su įvairiaspalviais ir juokingais  rūbais,įvairūs vabzdžiai,kurie gali būti apgyvendinti įvairiuose vėžimuose,ir katinai su sparnais,tai gali būti ir angelai ,ir velniūkčiai.Jie visi turi kai kurių bendrų bruožų, tai  maži taškeliai akyse  ir žaismingas  raudonis švyti ant skruostų. Ir medžiaga ir metodas, padaryti jas apskritai, yra tapatus. Dažniausiai Tilda yra pagaminta iš natūralių medžiagų, tai linas,drobė, medvilninis bei vilnonis  audiniai.Tačiau niekas jums netrukdo naudoti džinso arba šilko.Gyvūnėlius  arba lėlę Tildą  siūti  galima rankiniu būdu arba naudojant siuvimo mašina, kaip kam  yra patogu ir kokius kas turi  įgūdžius.Tačiau rankų dygsnys  tik dar labiau patvirtina, kad šį konkretų žaislą siūvote patys  ,o  nepirkote   blusų turguje.
Tildos drabužiai dažniausiai sujungiami su kūnu.Dviejų rūšių audiniai susiūnami,lyginami ir iš jų kerpamas Tildos kūnas.Kojos Tildos persiūnamos per sąnarius,kad lėlytė galėtų sėdėti.
Tai buvo šiek tiek Tildos istorijos.

Dabar jums noriu pristatyti dar vieną savo žaislą Tildą-tai MIEGO ANGELAS.Šis žaisliukas gali papuošti jūsų vaiko kambarį,vonią arba miegamąjį.
Jis pasiūtas iš natūralių medžiagų.Rankoje laiko nėriniais papuoštą pagalvėlę,kuri atneš Jums pačius saldžiausius sapnus.Šlepetės pasiūtos iš minkštos,šiltos flanelės,kurias lengvai galėsite nuauti.
Taigi,šis mielas angelėlis gali iškeliauti į bet kuriuos iš jūsų namų.Laukiame jūsų laiškų.......






3 komentarai:

Kris rašė...

Niu jetau gi kokie grazus angeleliai, man net zodziu maza. Tikra saunoule tu esi tokias grazes leleytes siuni, ojojojo kaip grazu:)))))))))

Kris rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Sonata rašė...

:)))))))ačiūūūū