penktadienis, kovo 30, 2012

Dovanoju saldainiuką gegužės 5 d (My blog GIVEAWAY)!!!!Конфетка!!!!!!

Jau netrukus metai,kai rašinėju savo Sonatuko užrašus.Pradėjus tai daryti,net neįsivaizdavau,koks vyksta gyvenimas,,už kadro,,.Jis nepakartojamas,įdomus,su gabiais ir talentingais,be galo savitais ir įdomiais žmonėmis.Įsigijau daug virtualių draugų,kurie pastoviai apsilanko pas mane svečiuose,ir manau,dar daug tokių,kurie slepiasi už širmos ir nieko aš apie juos nežinau.Juk suvestinė man rodo,jog mane skaito begalėje šalių.Visų net nesugebėsiu išvardinti.Bet kažkas matyt užklydęs netyčia ,tampa tikru mano skaitovu.Nežinau,ar randa kažką čia  sau įdomaus,tačiau tai rašinėju,kaip ir sau.Džiaugiuosi kiekvienu sukurtu savo darbeliu,kiekviena nugyventa diena bei akimirka.Tai yra nepakartojama.Kai pradėjau rašyti,tikrai nebuvo planuose dar toks hobis-kaip lėlyčių siuvimas.Juk adata visada man buvusi visai ne draugė.Niekad nesiuvau ir net neįsivaizdavau,kaip tai daroma.Vieną vakarą beklaidžiodama po plačias platybes interneto ir beieškodama medžiagos apie dekupažą,užmačiau lėles.Ir jos mane užvaldė.Pakerėjo ir matyt visam.Pagavau bacilą ,nuo kurios nėra vaistų.Dabar gimsta saviti charakteriai,nepakartojami jausmai ir dar.....ko žodžiais neapsakyti.Ir tie žmonės,kurie įsigyja mano lėles-šilti,mieli ir su didele siela.Kas įvyko per metukus? tai visai mažas laiko tarpas,bet jau pasiūta apie 20 lėlių,beveik tiek pat zuikučius ir visokių dalykėlių,kurie dauguma jau gyvena naujuose namuose.Sudalyvavau keliose mugėse,pelniau du blogo apdovanojimus,suorganizavau mainus rankdarbiais ir  įgyjau begalė gerų emocijų.
Taigi,visiems ačiū kas su manimi ir domitės mano užrašais.Tikiuosi jus rasite tai,kas jums įdomu. Noriu tik pasakyti,kad daug kalbėti ir rašyti aš nelabai moku.Apsinuoginti visiškai,irgi,tai ne man.Bet yra taip,kaip yra.Tiesa,noriu pasakyti,kad labai populiarūs receptų blogai,tačiau nors ir daug gaminu,bet mano receptai lieka ,,už kadro,,,nes jau paprasčiausiai lėlių pasaulis valdo mane ir nebeužtenka laiko rašyti.
O dabar  noriu pasakyti,kad vienos šventės išvakarėse  skelbiu,jog  per savo blogo gimtadienį jums padovanosiu savo,, saldainiuką,,-tai yra kiškytę,kuri pasipuošusi raudona,meilę Jums ,reiškiančia suknele.Tik reiks įvykdyti  šiuos punktus

1.tapkite šio tinklaraščio sekėju;
2.įkelkite zuikytės Aistros  nuotrauką pas save  dešinėje puslapio pusėje  su aktyvia nuorodą apie šią loteriją į savo tinklaraštį arba FB-ą (jei neturite tinklaraščio);
3.palikite komentarą, palinkėjimą  ar šiaip ką širdis sako, blogui  po šiuo įrašu.

Ir viskas!  Nepamirškite užsukti gegužės 5 d ,ir sužinoti kas laimėjo.. Gal tai būsite Jūs? Sėkmės! Zuikytė keliaus į bet kurią šalį:)


1. Быть или стать ПЧ блога
2. Разместить картинку на боковой панели со ссылкой на это сообщение
3.Написать комментарий к этому посту.

Она поедет куда угодно, в любую точку мира