antradienis, gegužės 31, 2011

Užtepėlė su tunu

Na, manau, jau pastebėjote,jog bandau maitintis sveikai.Praktiškai iš mano meniu jau dingo kiauliena.Ją ruošiu tik savo vyrijai,kuri negali gyventi be mėsytės.O aš valgau vištieną,kalakutieną arba žuvytes. Vartoju daug daržovių,kurių jau vis daugėja mūsų darže.Taip,kad ir rasite daugiausia tokių patiekalų receptų.
Štai,užsinorėjus greit kažką užkąsti,peržvelgiau ką skanaus turiu šaldytuve.Radau konservuotą tuną savo sultyse.Ir greit iš to ką radau šaldytuve,sumąsčiau pasidaryti tokią užkandėlę(gal taip ją vertėtų pavadinti,net nežinau).Ėmiau: gerą  saują rukolos,
                        8 žalias alyvuoges,
                        8 juodas alyvuoges,
                        1 pomidorą be odelės,
                        3 skilteles česnako,
                        50 gr.gero alyvuogių aliejaus,rozmarino,druskos


Viską sudėjau į blenderį ir suplakiau.Galiu,pasakyti,kad padauginau pomidoro.Gavosi skysta masė,bet skonio labai man patiko.ant viršau sudėjau tuno gabaliukus ir valgiau su savo kepta duonyte.
SKANAUS

                       

                  

2 komentarai:

Kris rašė...

O va cia tai tikrai gera ideja uzkandelei pasidaryti, ir greita :)

Sonata rašė...

Visai gerai gaunasi,kai sudedi į patiekalą ką tuomet širdis geidžia:)0)))