Ir štai užtikau labaii įdomu receptą.Ačiū ,tau Aušra.Tikrai įdomus ir geras receptukas.Aš jį šiandien išbandžiau su persikais.Gavosi -puikiai.Ėmiau:
-2 persikus( kadangi dariau pabandymui),
-2 šaukštelius citrinos sulčių,
-2 šaukštelius skysto šviežio medaus
-2 šaukštelius alyvuogių aliejaus(Extra Virgin),
-druskos žiupsnelis,
-čili maltų pipiriukų žiupsnelis
- šviežias raudonėlis
Persikus perpjoviau.Išėmiau kauliukus.
Padariau padažiuką iš medaus,citrinų sulčių,alyvuogių aliejaus,druskos ir čili pipiriuko.Šiuo padažiuku užpyliau persikus ,kurie jau buvo sustatyti į kepimo formą,ir palaikiau valandą,kad prasimarinuotų.Prieš kišant į orkaitę apibarsčiau raudonėliu.Kepiau tikrai neilgai.Gal 10 min..Ištraukus iš orkaitės į persiko vidų prilaužiau panyros sūrio(sūris,kuris darosi iš saldaus pieno). .Sūris buvo šaltas,o persikai karšti.Tiesiog fantastinis kontrastas ir labai skanu.Siūlau pabandyti.
P.s.nesuprantu,kažkodėl foto man įdeda persuktą.....kazkas netaip...